Oikeastaan kirjoitan tätä blogia ihan vaan itselle mutta samalla taustalla kuitenki kutkuttaa ajatus siitä, että joku muukin saattaa lukea mun ajatuksia. Liian usein viime syksyn aikana tuli erinäisiä juttuja mietiskellessä mieleen, että olispa kiva jos joku muukin vois tietää mun päässä liikkuvista ajatuksista. Ei sillä, että niissä mitään erikoista tai mullistavaa olis, kunhan vaan saan tyhjennettyä pään sisältöä johonkin.

Jos vähän enemmän kertois itsestä kuitenkaan liikaa paljastamatta, niin olen juuri äitiyslomalta opiskelujen pariin palannut ja poika täyttää pian vuoden. Mies ja omakotitalokin löytyy ja jopa se farmariauto. Kultainen noutaja on toistaiseksi hankkimatta.

Tää kaikki on tullu vähän niin ku vahingossa aika rytinällä. Vielä 2 vuotta sitten olin yksinelelevä sinkku.

 

Tähän blogiin ois tarkotus kirjotella ihan kaikkea maan ja taivaan väliltä sisustuksesta, ruuasta, häistä, lapsista, naisista, miehistä, mielenkiintoisista huomioista, säästä, iloisista asioista, vaikeista asioista....listaa vois jatkaa loputtomiin. Yleisesti ottaen kaikesta mikä tuntuu kirjoittamisen arvoiselta. Joskus voi tulla monta kirjoitusta peräkkäin ja toisinaan olla pitkäkin tauko.

Tämä saa nyt riittää tällä erää, sänky kutsuu. Palailen astiaan.