Mulla on ollut mukava päivä tänään huolimatta siitä, että oon lukenut tenttiin ja mulle ei oikeen tunnu semmonen yleiskuva luettavasta aiheesta muodostuvan millään. Ois helpompi lukea ns. tärkeitä asioita jos tietäisi mitä ne on.

Muuten päivä onki sitte sisältänyt naurua kaikenlaisille tyhmille jutuille. Mm. semmonen juttu tulee nyt ensimmäisenä mieleen, että miehen äiti oli selittänyt miehelle innoissaan kokeilleensa Actimel-juomaa tähän malliin:

Miehen äiti:"Se on kyllä tosi hyvää se aktimälli, mitä mä oon nyt juonu."

Johon sitten mies:"Niin siis actimel?"

Miehen äiti:"Niin just se aktimälli!"

Jep,jep, että semmosta on sitte tullu juotua.

Sitte myös innostuttiin muistelemaan ala-asteen hyppynaru ja twistnaru leikkejä. Tämä keskustelu oikeastaan alkoi siitä kun pari uutta koulukaveria jotka on yhtä alemmalla kurssilla kertoivat, että aikovat ostaa molemmat narut ja sitten voidaan hyppiä aina luentotauoilla niin kuin ala-asteellakin aina välitunnilla. Mä innostuin aivan täysin tästä ja aloin innolla muistelemaan miten kyseiset leikit meni. Jopa siinä määrin, että innostuin etsimään netistä ohjeita leikkeihin tenttiin lukemisen sijaan. Musta on jotenki ihanaa innostua tämmösistä asioista vaikka joku muu saattais pitää sitä ihan tyhmänä. Miks ei sais olla lapsenmielinen??Ainaki musta aikanaan oli parasta välitunneilla hyppiä hyppynarulla tai twist narulla. Myös ruutuhyppely on suunnitelmissa. Vaikka onhan siinä tietysti myös jotain huvittavaakin, että korkeakouluopiskelijat hyppii yliopiston pihalla hyppynarua tms. Mutta onko siinä kuitenkaan mitään pahaa oikeastaan?? Sehän on vaan älyttömän hyvä liikuntakeino ja vois olla paikallaan myös työpaikkojen kahvitunneilla. Saatais kansaa liikkeelle.

Sitte onnistuttiin myös yhden kaverin kanssa tekemään se klassinen virhe, että puhuttiin ns. "paskaa" eräistä ihmisistä ja sitten hetken päästä selvis, että yksi näistä henkilöistä oli viereisessä huoneessa ja ovi oli ollut auki. Tai oikeastaan ei olla ihan varmoja oliko kyseinen henkilö viereisessä huoneessa. Molempien mielestä tämä henkilö lähti kahville ihan eri suuntaan, mutta yhtäkkiä se tulikin siitä viereisestä huoneesta. Onneks oli kuitenkin niin, että oikeastaan tästä henkilöstä puhuttiin hyvää ja verrattiin sitä sen kavereihin joista ei sitten puhuttukaan niin paljon hyvää.

Mutta että tämmönen päivä tähän mennessä. Nyt lähden hakemaan lasta päiväkodista ja keskustaan hoitamaan asioita. Sitte meinasin vielä juosta vaunuja työntäen kotiin 7 km. Pitäähän sitä urheiluaikaakin jostain keksiä.