Ajattelin näin vapun kunniaksi laittaa vähän kuvia ja kuulumisia.

Viikko on ollut pelkkiä aikaisia heräämisiä ja jostain syystä aina herään vähän liian myöhään, niin että saan vaunujen kanssa juosta bussille ja ehdin just ennen ku bussi kaartaa pysäkille. Itseasiassa 2 kertaa oon jo onnistunu myöhästymään bussista. Pitäis vissiin alkaa iltasin jo laittamaan kamat valmiiks aamua varten ni toimis lähteminen vähän kätsymmin.

Häiden puolesta saatiin nyt sitten vihdoin tehtyä päätös sen suhteen mitä ruokaa meille tulee ja mistä. Alunperin oli siis tarkoitus rekrytoida martat apuun mutta se alko sitte mennä niin hankalaks, että alettiin selvittelemään pitopalvelu vaihtoehtoja. Laitoinki useampaan pitopalveluun mailia ja kolmelta tuli tarjous. Aika monella oli jo meidän hääpäivä varattuna. Vähän sitte kilpailutettiin näitä kolmea ja tiistaina sitte päästiin lopulliseen päätökseen. Kylläpä nyt on helpottunu olo ku toi selvis!

Sitte oon vähän etsiskelly koristelumateriaalia häihin. Meillä on siis tiedossa merihenkiset häät tai oikeammin kai vois sanoa rantahenkiset (vrt.beach wedding) ja sitä varten on ollu hakusessa simpukoita. Olin jo luovuttamassa noiden suhteen ku ei tuntunu löytyvän mistään. Tai kyllähän kaikenlaisia pieniä koristesimpukoita löytyy, mutta ei isompia. Nyt kuitenki tänään vihdoin löysin ihan perus Cittarista sopivia koristesimpukoita. Laitanki tähän kuvan tähän mennessä kerääntyneistä koristelujutuista. Tosin tosta nyt puuttuu ne tänään löydetyt simpukat kun kuva on muutaman päivän takaa. Niin ja värinä tulis olemaan tommonen vaalean sininen vai onko toi vaalean turkoosi??

 

Cittarin pihalla oli taas kerran loimulohta myynnissä ja enhän mä päässy sen ohi millään. Tänään herkuttelinki ainaki omasta mielestäni tosi hyvällä ruualla. Tässä kuva annoksesta:

 

Oon muutenki nyt aivan tykästyny höyrytettyihin kasviksiin.

Vappu menee selvissä ja rauhallisissa merkeissä. Lähdetään piakkoin pojan kanssa mun yhen kaverin luo kylään. Hänellä on muutaman kuukauden nuorempi poika. Vähän siellä sitte herkutellaan ja ite väsäsin tällasen lakuhyydyke kakun tuliaisiks

Odotan jo malttamattomana että päästään maistamaan kyseistä herkkua. Ainakin tehdessä nuollut purkit ja muut leivontavälineet maistu taivaallisen ihanan lakuisalle.

Huomenna ois sitte tiedossa yhden kaverin kihlajaiskahvittelut päivällä ja siellä taas herkkuja tiedossa. No mutta, vappuna saa vähän juhlia ja herkutella.

Hauskaa vappua siis!!!