Nyt on sitte ensimmäinen luistelureissu tehty yli 10 vuoden tauon jälkeen.

Päätin ottaa ton reissun urheilumielessä ja juoksinki ton hurjan n.1 km matkan luistelukentälle ja takaisin. Tuolla kentällä sitte kohtasin suuren joukon teinipoikia jääkiekkoa pelaamassa. Onneksi olen jo niin vanha, että en jaksa miettiä mitä musta mietitään kun menen tukkijalkaisena ja helikopteri käsillä heilumaan sinne jäälle. Teini-ikäisenähän se olis ollu katastrofi mennä yksin kaikkien niiden poikien keskelle horjumaan.

Alku oli tosiaan vähän kankeeta ja kädet heilu miten sattuu. Mutta kun pääsin vauhtiin niin mustahan kuoriutui varsinainen Kiira Korpi. Sirklasin, tein piruetteja, kolmosia ja makkaroita ja vaikka mitä. Slutzeja, akseleita ja muita hyppyjä en tällä kertaa jostain kumman syystä kerenny tekemään, mutta ens kerralla sitte.

Ja positiivisena yllätyksenä toi luistelu piti sykkeetki ihan mukavalla tasolla(mulla oli siis sykemittari päällä). Ei nyt mitään huippusykkeitä ollu mutta semmosia pk-sykkeitä kuitenki. Eli oivallinen liikuntamuoto löytyi taas.

Meidän olkkarissa on ilmeisesti tapahtunu joku leluräjähdys. Jotenki tuo lapsi levittää ympärilleen epäjärjestystä missä ikinä kulkeekin. Erityisesti kävelyn oppiminen on lisänny tota touhuamista ja tuholaisuutta. Kaikki lelut ja kirjat pitää levittää ympäriinsä ja sitte mennä istuskelemaan niihin lelukoreihin ja hetken päästä huudella äiskää tai iskää auttamaan kun ei itse pääse pois. Lisäksi keittiön kaapit täytyy tyhjentää säännöllisesti eli päivittäin ja mahdollisesti vielä useamman kerran päivässä. TV-tason kaapeista on hyvä levittää kaikki DVD-kannet ja CD:t mitä sieltä löytää ja työhuoneesta voi käydä hakemassa kaikenlaista mukavaa kirjahyllystä. Vessan kaapeista löytyvät vessapaperirullat on myös oiva levityskohde ja vielä parempi jos vessapaperirulla on jo aloitettu ja sitä vessapaperia voi sitte vedellä ympäriinsä. Ruoka ei oo syömistä vaan leikkimistä varten. Leipä on paljon parempaa kun sen ensin heittää lattialle ja syö sitten sieltä. Ja eipäs unohdeta sohvantaustaa. Sohvantausta on ehdottomasti paras säilytyspaikka kaikelle tavaralle, niin kuumemittareille kuin mukeillekin.

Ja entäs sitte ku joku kieltää??Siis eihän sellasta saa tehdä. Kyllä lapsen oikeuksiin kuuluu mm. kannella likasia halkoja ympäriinsä ja tyhjentää multia kukkaruukuista.