Onpas ollut vähän hiljaista tämä blogin kirjoittaminen. Eipä sillä varmaan sinänsä väliä. Epäilen, että kukaan on tällasta tynkää vielä alkanu lukeakaan.

Kirjoittamattomuus johtuu sekä kiireestä, että siitä, että ei ole ollut mitään kummempaa sanottavaa. Ei ole kyllä tälläkään kertaa mitään kovin ihmeellistä mutta vaikkapa jotain kuulumisia vois kirjotella.

Koulun alku on menny hyvin. Oon jopa yllätyksekseni ollut motivoitunut opiskeluun. Ennen äippälomaa motivaatio oli kadonnut aivan täysin. Pojallaki on päiväkodissa alkanu hyvin. Toki itkua tulee yleensä hoitoon viedessä mutta heti ku lähtee ni on kuulemma lopettanu itkemisen. Niinhän se useimmiten taitaa mennä.

Oon taas päässy tässä pari kertaa urheilemaan. Ennen raskautta olin erittäin innokas treenaamaan ja urheiltua tulikin 4-6 päivänä viikossa 1-3 h kerralla. Lapsen myötä on sitte joutunu vähän tinkimään noista urheilumääristä ja nyt, kun oon vielä ollu poikkeuksellisen paljon flunssassa tai ainaki jotenki puolikuntoinen niin on ollu aika hiljasta urheilemisen puolella. En siis mitään erikoisempaa lajia harrasta. Kaikenlaisilla ryhmäliikunta tunneilla tulee käytyä ja lisäks lenkkeilemässä sekä juosten että kävellen. Hiihtämässäki pitäis käydä mutta vielä en oo ehtiny. Suunnistusta on kans välillä tullu tehtyä.

Olin tossa taas vähän flunssanen kolmisen viikkoa sitten ja sen jälkeen on jääny aivan tosi sinnikäs kurkkukipu vaivaamaan. Erityisesti iltasin kurkku on tosi kipee, jopa niin että on välillä vaikea syödä ja joutuu ottamaan särkylääkettä. Varasin lääkäriajan tälle viikolle ni ehkä sais selvitettyä mistä tämmönen johtuu. Sen takia sitte pidin taukoaki kuntoilusta mutta nyt en enää jaksa ku muuten on ihan terve olo. Taitaa nää lukuisat flunssatki johtua ainaki osittain tuosta lapsesta. Poikakin kun on ollu vähän väliä flunssanen ja on sitte tietty tartuttanu sen mulle.

 

Sitte asiasta seinään...

Kattelin tossa oiskohan ollu Ajankohtaista kakkosta ja siinä tuli video luvattomista kalastajista ja siitä kuinka sitä niiden pyytämää kalaa sitte tuodaan kuitenki eurooppaan pahvilaatikoissa joiden mukaan se on luvallista. En jaksa tarkemmin selittää tota juttua mutta tulipa taas fiilis, että kyllä ihminen on ahne ja itsekäs. Mulla on tässä viime syksyn aikana tullut useamman kerran tämmönen fiilis mm. parin leffan jälkeen. En tiiä miten me ollaanki niin itsekkäitä ja mietitään vaan hetkellistä nautintoa monessa asiassa sillä kustannuksella, että maapallo kärsii. Oikeen niin ku ehdoin tahdoin syöstään maapallo ja sitä myötä ihmiskunta tuhoon.

Ja kyllä sitte hävettää ku miettii tollasia ja hetken päästä tajuaa, että iteki tekee jatkuvasti asioita ja päätöksiä jotka edesauttaa tommosta tuholaisuutta. Ja silti ei saa otettua itseään niskasta kiinni, että muuttais tapojaan.

Muistan yhden aikoja sitten katsomani ohjelman jossa oli ufoista ja siitä että miten ihmisiä on kaapattu avaruusaluksiin jnejne. Siinä oli sitte yks nainen joka oli tolleen kaapattu ja päästetty sitte kuitenki takas ja se nainen sano siinä jotain, että ne humanoidit oli sille sanonu, että kaikenlaiset luonnonkatastrofit maapallolla tulee lisääntymään ja muutenki maapallo alkaa tuhoutua ja sitte ne tuolta jostain toiselta planeetalta tulee pelastamaan meidät. Jotenki se sillon tuntu ihan läpältä mutta nyt ku on tullu nää kaikki ilmastonmuutos asiat ja tsunamit ja maanjäristykset ni alkaa miettiä, että mitä jos jotain tommosta oikeesti tapahtuis joskus mitä tossa aiemmin kirjotin. Kyllä mä jotenki uskon, että tuolla jossain on joku toinenki planeetta jolla on elämää. Kuitenki tää meidän oma galaksi vai mikä lieneenkään on yks pikku pieru suuressa kokonaisuudessa, että on se jotenki hullua ajatella, että me nyt täällä sitte ollaan ne ainoot elävät olennot.. Ehkä ei ihan tässä meidän nykyihmisten aikana tuu mitään tosi suurta tapahtumaan mutta mistäs sitä tulevaisuudesta tietää...

Joo, mutta nyt alko jutut ehkä mennä vähän levottomiks. Sitä se väsymys teettää. Taidanpa lähteä nukkumaan ku aamulla on taas aikanen herätys. Bai!