Onpas ollut hiljaista tämän blogin päivittelyn suhteen. Oon jotenki odottanu sopivaa hetkeä ja semmosta ei oo oikeen osunu kohdalle. En tiedä onko nytkään varsinaisesti sopiva hetki kun kellokin on jo vaikka mitä ja pitäis mennä nukkumaan, mutta kirjoittelenpa kuitenki.

Etsiskelin tässä osoitteita hääkutsuja varten. On siinä taas puuhaa kerrakseen ja osalle lähetinkin Facebookissa ihan suoraan kyselyn osoitteesta kun en jaksanu alkaa Enirosta etsimään ja arpomaan kukahan se tietty Maija Meikäläinen on niistä kaikista Maija Meikäläisistä.

Hääjutut on muutenki edenny vähäsen. Äsken suunniteltiin kutsua miehen kanssa ja tässä aiemmin viikolla ostettiin vähän extempore kankaat mun hääpukua varten. Tai siis äitini oli täällä meillä käymässä vajaan viikon verran ja hänen kanssa käytiin vähän kaupungilla pyörimässä ja yhtäkkiä meillä olikin muovipussi täynnä morsiussatiinia ja silkkiorganzaa. Oli tarkoitus tännekin laittaa kuva noista kankaista, mutta en ole vielä ehtinyt kuvia napsimaan. Se on oikeastaan ollut yksi syy miksi en ole päivittänyt tänne mitään kun kokoajan meinasin, että kirjoitan kunhan saan ne kuvat otettua. Meinaan tosiaan siis teettää morsiuspukuni, koska se ei loppujen lopuksi tule oikeastaan kalliimmaksi kuin ostaminen, ainakaan sen perusteella mitä olen uusien morsiuspukujen hintoja selvittänyt. Lisäksi kävin samalla reissulla varaamassa ajan hääkampausta varten ja samalla varasin ajan viikkoa ennen tuota H-hetkeä jolloin vähän värjäillään ja leikataan hiuksia ja tehdään jonkinlaista koekampausta.

Tuntuu jotenkin pelottavalta tehdä päätöksiä hääjärjestelyjen suhteen kun tähän mennessä olen vaan alustavasti selvitellyt asioita ja ajatellut, että sitten joskus pitää niistä asioista tehdä lopulliset päätökset. Ja nyt se lopullisten päätösten teko on tässä ihan käsillä. HUI! Ehkäpä tuo tuntuu pelottavalta eniten sen takia, että monen päätöksen suhteen on kyseessä suhteellisen isoista summista rahaa(ainakin mun näkökulmasta).

Herkuttomuuskin on tässä nyt jatkunut 5 viikkoa. Tänään tosin lankesin syömään vähän karkkia ja olen myös näin pääsiäisen kunniaksi syönyt yhden Kinder suklaamunan ja vähän mämmiäkin Vanillan kanssa. Painoa on alkuun verraten tippunut 2 kiloa, joten ihan tyytyväinen voi olla. Meinasin kyllä vielä jatkaa tuota herkuttomuutta jokusen viikon kun vielä 1-2 kiloa haluaisin saada pois. En kuitenkaan ole mitenkään tiukkapipoinen ollut ton herkuttomuuden suhteen, koska joka viikko on jotain hyvää tullut syötyä kun on joka viikonlopulle sattunut vieraita tai muista syistä kahvitteluhetkiä joissa on ollut jotain hyvää tarjolla. Pystyn kuitenkin helposti muistamaan jopa herkkujen määrät: 1. viikolla pieni pala porkkanakakkua, 2. viikolla yksi pikkupulla, 3. viikolla yksi lettupannulla paistettu mustikkapannari vaniljajätskin kanssa, 4. viikolla pala sitruuna-marenki piirakkaa ja nyt sitten tänä viikonloppuna 2 pientä annosta mämmiä ja sitten se Kinderi ja semmosia imeskeltäviä kovia karkkeja muutama. Noita karkkeja mun ei pitänyt syödä mutta sitten lankesin nälkäisenä. Määrät on kuitenkin muuten ollut paljon pienempiä kuin mitä ennen/normaalisti herkkuja söisin.

Nyt mulla ei toistaiseksi tule mieleen ihmeempää kirjoitettavaa. Palailen laittamaan kuvia niistä kankaista kunhan kerkiän ja kirjottelemaan taas. Toivottavasti ei pääsis tulemaan näin pitkää väliä, kuin nyt tuli.