Sainpahan kuvat lisättyä ja tuli itseasiassa laitettua yhteen postaukseen muutama lisäkuvakin.

Tää päivä on menny ihan vaan kotona pojan ja miehen kanssa. Mies tosin on vatsataudissa ja on vaan homehtunut yläkerrassa sängyssä maaten. Nukuin viime yön eri sängyssä jotta välttyisin tartunnalta ja en halunnu ottaa riskiä että mies yöllä oksentaaki mun päälle ku ei kerkee vessaan. Saattaapa olla, että ens yöki menee vierashuoneessa ku on tuo mies ollu vielä tänäänki sen verran heikossa kunnossa.

Poika on oppinu laulamaan I-ha-haa, i-ha-haa hepo hirnahtaa laulua. Tai osaa siitä vaan ton i-ha-haa, i-ha-haa kohdan ja seki menee i-a-aa, i-a-aa. Mutta on se niin vaan suloisen kuulosta.

Päivään sisältyi myös hauska piristys kun joukko pikkutyttöjä tuli myymään lehteä ovelle ja sen jälkeen kun olin harmitellut, että ei ole nyt yhtään käteistä niin yksi tytöistä kysy että millon teiän iskä ja äiskä tulee kotiin. Kylläpä huvitti ja piti vaan todeta, että mä taidan olla se äiti tässä talossa. Ei oikeen tytöt tajunneet koko hommaa, lähtivät vaan hiljasina jatkamaan matkaa. Ei siis varmaan tartte miettiä mitään kolmenkympin kriisejä kun näyttää alaikäiseltä.

Kovasti olis vielä kirjoteltavaa, mutta taidanpa nyt kuitenki lopettaa. Tulee muutenki liikaa surffailtua netissä pojan ollessa hereillä ja siitä tulee sitten kauhean huono omatunto kun toinen selvästikin yrittää saada mun huomiota. Ehkäpä palailen myöhemmin tänään kun poika on mennyt nukkumaan. Saas nähdä.