Täytyy kyllä sanoa, että samantien kun perustin tän blogin niin pää tyhjeni kaikesta järkevästä kirjoitettavasta.

Tosin voi johtua siitäkin, että ton ekan postauksen jälkeen on ollu aika paljon puuhaa.

Mä en jotenki osaa ihan vielä aikatauluttaa elämääni tän opintojen pariin palaamisen jälkeen. Äitiyslomalla sitä oppi jotenki semmoseen kiireettömään elämään. Toki tekemistä riitti ihan vaan lapsen hoidossa ja kotitöissä mutta siinä oli kuitenki se etu, että ainaki kotitöiden kanssa sai ihan ite päättää millon niitä tekee. Opintojen kanssa semmosta mahdollisuutta ei kuitenkaan oikeen oo. Tenttipäivillä ei ikävä kyllä ole tapana siirtyä eteenpäin niin kauan, että sais tarpeeks luettua vaan sen sijaan ne lähestyy uhkaavasti. Asiaa ei yhtään auta, että tässä on näiden kevään muiden opintojen lisäks yks uusintatenttikin perjantaina.

Lisäks vielä tuo ihana pikkuihminen vaatii oman aikansa. Päiväkodin aloitus toki toisaalta tuo lisää opiskeluaikaa mutta samalla myös verottaa sitä kun lapsi vaatii ainakin näin alkuun enemmän huomiota iltaisin. Ja varsinkin nyt alussa ei oikeen raaski jättää toista vieraiden tätien hoitoon kuin vain ihan välttämättömäksi ajaksi.

Ennen mä olin oikeen aikatauluihminen. Suunnittelin tarkasti aikataulut jos oli kiirettä, vaikka ei ne kyllä läheskään aina pitäny, mutta helpotti kumminki. Nyt pitäis vaan löytää se aikatauluihminen uudestaan, jäis ehkä ihan oikeetakin vapaa-aikaa johonki väliin. Nyt kun se tuntuu menevän niin, että sillonki ku muka ottaa rennosti ni stressaa kaikesta mitä pitäis olla tekemässä.

No, ehkä tää elämä tässä järjestyy kevään aikana. Pelkään vaan, että tän ajanpuutteen takia jää lukemiset tässä alussa liian vähälle ja joku tentti taas rästiin ja sitte se taas hankaloittaa jatkoa. Mä en kyllä yhtään pistäis pahakseni jos sais vuorokauteen muutaman lisätunnin. Mistäköhän sellasia sais tilata??