Tosiaan, tänään oli jotensakin aika hyvä päivä. Ei mikään ihmeellinen mutta kuitenki hyvä.

Kävin pojan kanssa koululla valmistelemassa yhtä ryhmätyön alustusta ja syömässä, jonka jälkeen lenkkeilin juosten vaunuja työntäen 8,5 km kotiin. Juoksu sujui kuin unelma josta saa varmaan kiittää viikonloppuna vedettyjä hiilarimääriä(karkit ja muut herkut).

Suihkussa sain todeta, että mulla oli jostain syystä tosi hyvä ja energinen fiilis. Tiedä sitten mistä tommonen kumma energiapiikki muhun iski!? Joka tapauksessa, osasin suunnata tän energian hyvällä tavalla ja imuroin ja pesin lattiat oikeen kunnolla ja pesin pyykkiäki. Vielä olis vähän tavaroita järjesteltävänä paikoilleen, mutta se saa jäädä huomiselle.

Mun tän hetkinen tavoite on mennä nukkumaan ennen klo.00.00 joka ilta. Ollu tosiaan vähän liian paha tapa valvoa ainaki yhteen jollei pidempääkin ja se kyllä tuntu ku poika kuitenki herättää viimeistään siinä seiskan aikoihin. Tosin perjantaina on tentti ja oon nyt saanu todeta(ainaki tän kevään perusteella), että mulle paras lukutekniikka on valvoa tenttiä edeltävänä yönä jonneki aamuyön tunneille jollei koko yötä lukien. On nimittäin tähän mennessä menny kaikki tän kevään tentit läpi tolla tekniikalla ja eihän sitä uskalla lopettaa?!?

Mutta nyt nukkumaan niin jaksaa sitte to-pe välisen yön valvoa.