...ihmiset jotka valittaa kaikesta ja miettiin jatkuvasti vaan asioiden huonoja puolia.

Kyllä mä iteki tohon lankean aina välillä ja joskus jopa päivittäin, mutta silti ärsyttää ihmisten valitus. Erityisesti kun valitetaan asioista joihin voidaan itse vaikuttaa. Ja sitte tosiaan se, että päätetään jo etukäteen ajatella asioista negatiivisesti. Siis, että asenne on automaattisesti semmonen että kylläpä oon väsyny ja mikään ei onnistu ja asiat menee vaan päin hel*****ä.

Jos se elämä on niin p***aa niin tehkää asialle jotain, muuttakaa jotain. Toki tiedän, että aina se ei ole mahdollista, ainakaan heti. Mutta asioita voi myös lähteä muuttamaan vähitellen. Tai sitten vaan rohkaistuu eikä mieti muiden mielipiteitä ja tekee pikapäätöksen ja muuttaa asioita heti, että voi itse olla omaan elämäänsä onnellinen.

Mä ainakin(omasta mielestäni) pyrin ajattelemaan positiivisesti, enkä jaksa kauheesti jäädä pyörimään negatiivisiin ajatuksiin. Jos ei uskalla tehdä muutoksia niin mitä sitä sitten valittamaan, täytyy vaan hyväksyä miten asiat on.

Joo, mutta tämmösiä ajatuksia tällä kertaa. Ollu lähiaikoina vissiin liikaa näitä valittajia ympärillä tai jotain. Vai oonkohan mä joku kaatopaikka johon kaikki ajattelee, että voi kaataa ne p****t ajatuksensa eikä ollenkaan niitä kivoja ja iloisia??